NANO SOMA Sverige
NANO SOMA

MÄNNISKAN & VITAMIN-C

För ca 40 miljoner år sedan tappade vi människor förmågan att själva producera C-Vitamin. Fyra enzymer krävs för att omvandla sockerarter som cirkulerar genom levern till askorbat (Den vetenskapliga termen för Vitamin-C)
Människor bär på en defekt gen som inte längre kan producera det fjärde enzymet (Gulunolaktonoxidas) som krävs för att syntetisera C-Vitaminet. Djur gör detta naturligt, och mer så under stress när det lagrade sockret frigörs. Dem uppvisar inte heller de vanliga formerna av artär- och hjärtproblem som vi människor gör.
Människan är några av de få däggdjur som är oförmögen att tillverka askorbinsyra i levern. De flesta andra däggdjuren producerar även askorbinsyra i mycket högre (relativa) mängder än vad vi får i oss genom vår diet.

INGA NYA MEDICINER (ELLER MERA VITAMINER)

Det finns inget läkemedel som kan kompensera för bristen på C-Vitamin, vilket resulterar i ett brett spektrum av symptom.
Där svaghet mot virus, hjärtattack och cancer är några få av dem. Det som behövs är alltså inte en bättre designad medicin, utan endast tillräckligt med C-Vitamin som faktiskt tas emot och används av kroppen.
Problemet med att ta C-vitamin genom tillskott är att upptaget inte hamnar på de nivåer som krävs. Vid intag av 500mg C-vitamin så upplever kroppen att absorptionsnivåerna är fullständiga och absorptionshastigheten börjar minska. Vitamin C når en optimal nivå och ytterligare upptag av askorbinsyra utsöndras snabbt av njurarna och det lämnar kroppen genom vårt urin.
C-vitamin krävs även för underhåll av normal bindväv, för sårläkning och för ombyggnation av ben. C-vitamin behövs också i syntesen av adrenalin och gallsyror, samt tyroxin (sköldkörtelhormon) syntes, aminosyrametabolism, för motståndskraft mot infektion, och medhjälp till absorptionen av järn. Denna mängd mekanismer bidrar till C-vitaminets inverkan på många vanliga hälsoproblem. 
Immunsystemet fungerar på cellnivå. C-vitamin når varje cell i kroppen, alla organ och vävnader, och agerar som en antioxidant för underhållshälsan. METADICHOL® (NANO SOMA) ökar C-vitaminnivåerna i plasma och eliminerar behovet av vitamintillskott. Studier visar att intag av METADICHOL® når nivåer som inte ens är möjliga genom att oralt ta 10 gram C-vitamin.

KORT OCH GOTT!


Det finns många publikationer som granskats av experter (peer-reviewed) som visar på att METADICHOL® verkar för att öka C-vitaminnivåerna utöver vad som uppnås genom att komplettera med 500 mg eller flera gram C-vitamin. METADICHOL® en säker livsmedels-baserad ingrediens i nano-form som har unika användningsområden för många symptom som påverkas av C-vitaminnivåer. Det är en säker, naturlig C-vitamin (och D-vitamin) ersättning som krävs för en ungdomlig och sjukdomsfri hälsa.

BESTÄLL NANO SOMA IDAG!

Köp nu
NANO SOMA

ETT TILLSKOTT FÖR HELA FAMILJEN

Aktiverar din kropps medfödda förmåga att ta hand om sig själv
NANO SOMA SPRAY

Beställ 1-pack 

NANO SOMA är ett revolutionerande nytt tillskott, vetenskapligt utvecklat och undersökt för att fungera som en aktivator av kroppens medfödda immunsystem. Den är gjord av endast naturliga ingredienser
NANO SOMA SPRAY

Beställ 3-pack (10% rabatt) 

NANO SOMA är nanoemulsion av polikosanol som gör att den kan penetrera in i cellkärnor, binda till DNA och positivt reglera uttrycket av gener. 
NANO SOMA SPRAY

Beställ 12-pack (17% rabatt)

Forskning från USA, Schweiz och Indien tyder på att NANO SOMA är effektivt för att främja sårläkning, reparera blodkärl och skadade organ och fungerar som ett kraftfullt antiviralt och antibakteriellt medel.